Betaalmethoden

Op de website van 123Desinfectie bieden we verschillende betaalmethoden aan om het afrekenproces voor onze klanten zo eenvoudig en flexibel mogelijk te maken. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare betaalopties:
  1. iDEAL: Met iDEAL kunnen Nederlandse klanten gemakkelijk en veilig online betalen via hun eigen bank. Het is een veelgebruikte betaalmethode die directe verwerking van betalingen mogelijk maakt, waardoor bestellingen snel kunnen worden verwerkt en verzonden.
  2. Bancontact: Voor Belgische klanten bieden we de mogelijkheid om te betalen via Bancontact. Dit is een populaire betaalmethode waarmee Belgische consumenten veilig online kunnen afrekenen via hun eigen bankomgeving.
  3. Zelf een overboeking doen (vooraf overmaken): Voor klanten die de voorkeur geven aan het zelf overmaken van het openstaande bedrag, bieden we de optie "Zelf een overboeking doen". Na het kiezen van deze betaalmethode tijdens het bestelproces, ontvang je een e-mail van onze financiële partner Buckaroo met daarin alle benodigde gegevens om een overboeking te doen. Let op dat na ontvangst en verwerking van de betaling door onze financiële administratie, de bestelling wordt verzonden. Houd rekening met een vertraging van 1-3 werkdagen voor de verwerking van de betaling.
We streven ernaar om een soepele en betrouwbare betaalervaring te bieden aan al onze klanten, ongeacht hun voorkeursmethode. Mocht je nog vragen hebben over onze betaalmethoden of hulp nodig hebben bij het plaatsen van een bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

Groene kilometers

De vrachtwagens die pakketten ophalen bij ons magazijn en de bezorgbussen van PostNL rijden zoveel mogelijk op duurzame brandstoffen zoals HVO100 en Bio-LNG. Hierdoor besparen ze 60 tot 90% CO₂ per gereden kilometer.

Duurzame Energie

Jouw pakket wordt 100% CO₂-neutraal gesorteerd in de PostNL sorteercentra. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van zonnepanelen, zuinig energieverbruik en de inkoop van duurzame energie.

Compensatie van CO₂-uitstoot

Om jouw pakket 100% CO₂-neutraal thuis te laten bezorgen, compenseert PostNL de resterende CO₂-uitstoot. Ze investeren bijvoorbeeld in windmolenparken, waardoor CO₂ wordt bespaard.