Over Ons

Welkom bij 123desinfectie.nl, dé online winkel voor hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen!
Bij 123desinfectie.nl bieden we een uitgebreide selectie van toonaangevende merken zoals Finish, Sun en Mr. Proper, naast een breed scala aan andere A-merken. Of je nu op zoek bent naar vaatwastabletten, afwasmiddel, allesreiniger of desinfectiemiddelen, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een schone en gezonde omgeving.
Ons doel is simpel: jou voorzien van producten van topkwaliteit die zorgen voor een schone en gezonde leefomgeving. Met ons toegewijde team van hygiëne-experts streven we naar een uitstekende klantenservice en een vlekkeloze online winkelervaring.
Ontdek vandaag nog ons assortiment en laat 123desinfectie.nl jou helpen om je omgeving schoon, fris en hygiënisch te houden!

Groene kilometers

De vrachtwagens die pakketten ophalen bij ons magazijn en de bezorgbussen van PostNL rijden zoveel mogelijk op duurzame brandstoffen zoals HVO100 en Bio-LNG. Hierdoor besparen ze 60 tot 90% CO₂ per gereden kilometer.

Duurzame Energie

Jouw pakket wordt 100% CO₂-neutraal gesorteerd in de PostNL sorteercentra. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van zonnepanelen, zuinig energieverbruik en de inkoop van duurzame energie.

Compensatie van CO₂-uitstoot

Om jouw pakket 100% CO₂-neutraal thuis te laten bezorgen, compenseert PostNL de resterende CO₂-uitstoot. Ze investeren bijvoorbeeld in windmolenparken, waardoor CO₂ wordt bespaard.