Verzenden & retourneren

Verzenden

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen. Zodra de bestelling ons magazijn verlaat kunt u via deze website de status van uw bestelling volgen.

Nederland
De verzendkosten voor Nederland zijn (tenzij anders vermeld):
- voor bestellingen tot 10 kg: €6,99 (gratis boven de €50,-)

België
De verzendkosten voor België zijn (tenzij anders vermeld):
- voor bestellingen tot 10 kg: €8,29 (gratis boven de €50,-)

Retourneren

Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag dat u de bestelling ontvangen heeft. Dit kunt u aan ons kenbaar maken.

Vanaf het moment van het aanmaken van de retour heeft u 14 kalenderdagen om de artikelen terug te sturen. U dient de artikelen zorgvuldig in te pakken en het pakketje te sluiten met (verpakkings)tape. Retouren kunnen, mits voldoende gefrankeerd, opgestuurd worden naar:

123desinfectie t.a.v. retouren, Poortland 78, 1046 BD AMSTERDAM.

Na ontvangst van de retour zullen wij de retourzending inspecteren en het origineel betaalde bedrag aan u retourneren (inclusief eventueel door u betaalde verzendkosten). Kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Groene kilometers

De vrachtwagens die pakketten ophalen bij ons magazijn en de bezorgbussen van PostNL rijden zoveel mogelijk op duurzame brandstoffen zoals HVO100 en Bio-LNG. Hierdoor besparen ze 60 tot 90% CO₂ per gereden kilometer.

Duurzame Energie

Jouw pakket wordt 100% CO₂-neutraal gesorteerd in de PostNL sorteercentra. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van zonnepanelen, zuinig energieverbruik en de inkoop van duurzame energie.

Compensatie van CO₂-uitstoot

Om jouw pakket 100% CO₂-neutraal thuis te laten bezorgen, compenseert PostNL de resterende CO₂-uitstoot. Ze investeren bijvoorbeeld in windmolenparken, waardoor CO₂ wordt bespaard.